STRIKKEOPPSKRIFT BARNEHALS JAKOB

Barnehals Jakob

Myk og varm barnehals i to størrelser. 

Enkel og rask å strikke!

Oppskriften er beskyttet under varemerket Small - Angels.

Les merShow less
kr 50.00
På lager
Beskrivelse

Barnehals Jakob

Garn:

Drops Daisy 100 % merinoull (ikke superwashbehandlet)  eller annet garn som har samme strikkefasthet. 

Strikkefasthet: 21 m = 10 cm på p nr 4 mm

Pinner: Jeg bruker 3 & 4 mm rundpinne 40 cm

Garnforbruk: 100 (150) g

Du kan  komme ned i 100 g med litt restegarn som du kan lage striper av på første del også på den største størrelsen. Restegarnet trenger ikke være samme garn, men bør ha samme strikkefasthet.

Hva med å kombinere to kvaliteter? F eks har du litt alpakkagarn liggende, så får du brukt litt av det også. Bare husk at hvis du kombinerer forskjellige garn, så bør  kanskje til syvende og sist plagget håndvaskes!

Størrelser: 1 - 3 (3 - 6) år

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
BABYVOTTER  MERINOULL  MINSTEMANN
Salg
-40%
Vis mer
Tilbud
kr 59.40 kr 99.00
Vottene er strikket i naturlig ull fra Petit Knit. Garnet er produsert i Norge på Sandnes Ullvarefabrikk. Norsk design, norskprodusert og kortreist! Garnet som  ikke er superwashbehandlet. 
kr 350.00
Dette produktet er strikket i Sandnes Alpakke Silke Garnet er naturlig, altså ikke superwashbehndlet Myke fine votter i alpakka og ull med ekstra høyt bråt. Varmer godt til vinteren!
kr 65.00
Genseren er mellomtykk og passer godt både inni barnehagedressen på ekstra kalde dager eller som skolegenser. Den er romslig i størrelsen, beregnet til å brukes gjennom to sesonger og brettes opp på ermene. Altså en...
kr 250.00
Vottene er strikket i norsk ull fra Hillesvåg Ullvarefabrikk på Lindås. Fantastisk ull, lett fin kvalitet som ikke er superwashbehandlet.  Fargen på vottene er midt i mellom disse to bildene. Kortreist ull!
BARNEVOTTER  ALPAKKA TRISTAN   3 - 4 ÅR
Salg
-40%
Vis mer
Tilbud
kr 77.40 kr 129.00
Dette plagget er strikket i garn fra Drops Design. Alpakkagarnet fra Drops er ikke kjemisk behandlet før farging, kun skånsomt vasket. Dette gjør garnet ekstra vennlig mot barnets hud ( og også oss voksne, selvsagt,...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.