STRIKKEOPPSKRIFT BARNEHALS JAKOB

Barnehals Jakob

Myk og varm barnehals i to størrelser. 

Enkel og rask å strikke!

Oppskriften er beskyttet under varemerket Small - Angels.

Les merShow less
kr 50.00
På lager
Beskrivelse

Barnehals Jakob

Garn:

Drops Daisy 100 % merinoull (ikke superwashbehandlet)  eller annet garn som har samme strikkefasthet. 

Strikkefasthet: 21 m = 10 cm på p nr 4 mm

Pinner: Jeg bruker 3 & 4 mm rundpinne 40 cm

Garnforbruk: 100 (150) g

Du kan  komme ned i 100 g med litt restegarn som du kan lage striper av på første del også på den største størrelsen. Restegarnet trenger ikke være samme garn, men bør ha samme strikkefasthet.

Hva med å kombinere to kvaliteter? F eks har du litt alpakkagarn liggende, så får du brukt litt av det også. Bare husk at hvis du kombinerer forskjellige garn, så bør  kanskje til syvende og sist plagget håndvaskes!

Størrelser: 3 - 4 (5 - 6) år.

Jeg har fått tilbakemelding på at størrelsene er litt store. Derfor, hvis du har vært inne og sett på størrelsene før, så ser du at jeg har koriger størrelsene litt opp. 

Størrelse 1 - 2 år kommer.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 495.00
SER DET ER BLITT FARGEFORSKJELL PÅ BILDENE PGA LYSET UTE. BILDET AV KNAPPESTOLPEN ER DET SOM ER LIK FARGEN PÅ JAKKEN! NYE BILDER KOMMER. OPPSKRIFT KOMMER SENERE Dette produktet er strikke i Petit Knit Sunday Mykt...
kr 299.00
Særdeles myk og varm lue strikket i alpakka. Det er litt fargeforskjell ml bildene. Grunnen til dette er at luen liggende på gresset er tatt i solen.  Visningnsbildet har riktig fargetone.
kr 325.00
Dette plagget er strikket i Hillesvåg Vilje 100% økologisk lammeull. Garnet er produsert i fabrikken som ligger like utenfor Bergen i Lindås kommune. Kortreist og økologisk. Bedre blir det vel ikke?
kr 129.00
Vottene er strikket i naturlig  merinoull fra Sandnes Sunday. Garnet er produsert i Norge på Sandnes Ullvarefabrikk. Norsk design, norskprodusert og kortreist!
kr 595.00
Barnegenser strikket i tykk ull og alpakka. Myk og svært varm. God vokselengde. Kan brukes gjennom hele sesongen! OBS! Fargen på visningsbildet ble ganske blass. Se bildet av genser hengende på kleshengeren, så har...
kr 50.00
Strikkeoppskrift på Tristan Alpakka votter Det er ingen venstre eller høyrevott....de passer like godt på begge hender. Så nå dere har dårlig tid om morgenen og har to små barn som skal leveres i barnehagen, da er...
kr 45.00
Allround Lue Strikkes i tre størrelser som passer fra barnehagebarn, skolebarn og voksen. Oppskriften er beskyttet under varemerket Small - Angels.
kr 155.00
Tykke og varme pulsvanter. Ønsker du å strikke disse selv? Du finner oppskriften her: https://www.small-angels.no/hjem/379-oppskrift-lene-tykke-pulsvanter.html

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.