BARNEGENSER HØST ULL/ALPAKKA 5 ÅR

Barnegenser strikket i tykk ull og alpakka.

Myk og svært varm. God vokselengde. Kan brukes gjennom hele sesongen!

OBS! Fargen på visningsbildet ble ganske blass. Se bildet av genser hengende på kleshengeren, så har du fargen!

Norsk design, kortreist og håndstrikket.

Les merShow less
kr 495.00
På lager
Beskrivelse

Barnegenser Høst

Garn: Drops Nepal 65/35 ull/alpakka. Ingen superwash

Garnet er Oeko - Tex sertifisert. Les mer om sertifiseringen nederst.

Design: Small - Angels

Farger: Limonade (hovedfarge), lys beige, kamel og rød leire.

Mål: 

Overvidde: 69 cm

Hel lengde: 41 cm + halskant 4 cm

Ermelengde: 33 cm

God vokselengde. Kan brukes gjennom hele sesongen!

Vask: Håndvask 30 grader ullvask, ikke skyllemiddel

Dette garnet har en Oeko-Tex® sertifisering (sertifikat nummer 23.HPE.36896), Standard 100, Klasse II fra Hohenstein Institute. Dette betyr at det har blitt testet og er helt fri for skadelige kjemikalier og er trygt å bruke. Klasse II innebærer at garnet kan komme i direkte kontakt med huden i stor utstrekning , som bluser, skjorter, madrasser, etc.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 495.00
Barnegenser strikket i tykk ull og alpakka. Myk og svært varm. God vokselengde. Kan brukes gjennom hele sesongen! OBS! Fargen på visningsbildet ble ganske blass. Se bildet av genser hengende på kleshengeren, så har...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 395.00
Dette produktet er strikket i Drops Flora Myk fin jakke som varmer god i kulden..og eller også! Det finnes også Beatrice romper til jakkene. Her finner du noen: https://www.small-angels.no/63-strikkebukse-romper
kr 149.00
Håndstrikket Tristan votter strikket i fantastisk myk og tykk økologisk ull. Disse vottene holder poden varm gjennom hele dagen i barnehagen. VOTTENE ER STRIKKET I KOKSGRÅTT MED GRÅ STRIPER.
kr 169.00
Luen er strikket i naturlig ull fra Petit Knit. Garnet er produsert i Norge på Sandnes Ullvarefabrikk. Norsk design, norskprodusert og kortreist! Garnet som  ikke er superwashbehandlet. 
kr 325.00
Dette plagget er strikket i Hillesvåg Vilje 100% økologisk lammeull. Garnet er produsert i fabrikken som ligger like utenfor Bergen i Lindås kommune. Kortreist og økologisk. Bedre blir det vel ikke?
kr 129.00
Vottene er strikket i norsk ull fra Hillesvåg Ullvarefabrikk. Du finner Hillesvåg Ullvarefabrikk rett utenfor Bergen, på Lindås. De har også et lite, koselig fabrikkutsalg som er vel verdt å besøke hvis du er på...
kr 65.00
Myk og deilig babyjakke strikket i Drops Flora. Jeg ser at jakken holder ordinære mål på hel lengde jakke og ermer, men er litt smal i bolen (omkretsen).  Kjappstrikket babyjakke i nydelig garn. Oppskriften er...
kr 129.00
Vottene er strikket i naturlig ull fra Petit Knit. Garnet er produsert i Norge på Sandnes Ullvarefabrikk. Norsk design, norskprodusert og kortreist! Garnet som  ikke er superwashbehandlet. 
kr 129.00
Vottene er strikket i naturlig ull fra Petit Knit. Garnet er produsert i Norge på Sandnes Ullvarefabrikk. Norsk design, norskprodusert og kortreist! Garnet er  ikke superwashbehandlet. 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.