ELLA TYKK GENSER ALPAKKA 9 - 12 MNDR

Dette produktet er strikket i 100% alpakka fra Sandnes Garn.

Garnets opprinnelse er Bolivia.

SE VIDEO

Les merShow less
kr 595.00
På lager
Beskrivelse

PS: Jeg har forandret litt på halsen, se bildet av genseren som henger ute. Halsen er også blitt smalere etter å ha prøvd genseren på en hyggelig liten modell!

Ella Tykk Genser

Garn: Sandnes Garn 100% Alpakka

Design: Small - Angels

Utrolig myk og varm genser for de litt kaldere dagene

Alpakka klør ikke, er tre ganger så varmt som vanlig ull. Alpakka er egentlig ikke ull, men hår, og inneholder ikke allergener slik som vanlig ull.

Mål:

Overvidde: 54 cm

Hel lengde: 31 cm

Ermelengde: 21 cm (god vokselengde)

Vask:

Maskinvask ullvugge/håndvask 30 grader

Må ligge og tørke

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 195.00
Dette produktet er strikket i Lindegarn fra  - nille. Norsk design, norskprodusert og kortreist! Produsert av den anerkjente garnleverandøren House of Yarn. Norsk design, norskprodusert og kortreist! Ikke...
kr 169.00
Luen er strikket i naturlig ull fra Petit Knit. Garnet er produsert i Norge på Sandnes Ullvarefabrikk. Norsk design, norskprodusert og kortreist! Garnet som  ikke er superwashbehandlet. 
kr 229.00
Luen er strikket i naturlig ull fra Petit Knit. Norsk design, norskprodusert og kortreist! Garnet er produsert i Norge på Sandnes Ullvarefabrikk. Garnet som  ikke er superwashbehandlet. 
kr 229.00
Luen er strikket i naturlig ull fra Petit Knit. Norsk design, norskprodusert og kortreist! Garnet er produsert i Norge på Sandnes Ullvarefabrikk. Garnet som  ikke er superwashbehandlet. 
kr 415.00
Dette produktet er strikket i garn fra Knitting for Olive Garnet er Øko - Tex sertifisert HVIS DU ØNSKER Å SE LITT NÆRMERE PÅ PRODUKTET, SÅ KAN DU SCROLLE PÅ FILMSNUTTENE FRA FACEBOOK NEDERST  I NETTBUTIKKEN. 
kr 295.00
Blusen er strikket i naturlig ull fra Petit Knit. Garnet er produsert i Norge på Sandnes Ullvarefabrikk. Norsk design, norskprodusert og kortreist! Garnet som  ikke er superwashbehandlet.
kr 295.00
Blusen er strikket i naturlig ull fra Petit Knit. Garnet er produsert i Norge på Sandnes Ullvarefabrikk. Norsk design, norskprodusert og kortreist! Garnet som  ikke er superwashbehandlet

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.