OPPSKRIFT LUKAS JAKKE

NY OPPDATERT PÅ OPPSKRIFT I FLERE STØRRELSER KOMMER TIL HØSTEN.

Oppskrift på Lukas jakke

Når du har bestilt og betalt oppskriften, så kan du laste den ned 

i mailen du får. Husk å lagre oppskriften på pce`en din.

Oppskriften kan lastes ned 1 gang, og er tilgjengelig for nedlastning i 3 dager.

Oppstår det problemer med nedlastningen, så ta kontakt.

Oppskriften er beskyttet under varemerket Small - Angels

Lykke til!

Les merShow less
kr 65.00
På lager
Beskrivelse

JEG HAR KORRIGERT OPPSKRIFTEN NÅR DET GJELDER ANTALL KNAPPHULL PÅ JAKKEN.

DU FINNER TO ALTERNATIVER PÅ ANTALL KNAPPER I OPPSKRIFTEN NÅ.

Oppskrift på Lukas Jakke

Sandnes Garn Sunday og Petit Knit Sunday  er et tynt, behagelig og miljøvennlig garn som passer både til små og store plagg. 

Garnet er ikke superwashbehandlet, noe som betyr at tråden ikke er drasjert med en polyesterfilm utenpå. Vi kler oss da i "ekte" ull.

Dessuten er garnet produsert ved Sandnes Ullvarefabrikk, altså norskprodusert.

Garn som ikke er superwashbehandlet puster bedre fordi det ikke inneholder plast. Dette er jo veldig bra også for miljøet som ikke tåler mer mikroplast skylt ut i naturen og sjøen.

Jeg er så glad i tynt garn fordi det er mye lettere å varmeregulere. man kan legge lag på lag, og ta bort et plagg hvis det blir for varm, og ta på et ekstra plagg hvis det blir kaldere. 

Anbefalt garn:

Petit Knit Sunday/ Sandnes Sunday, 100% naturlig merinoull som ikke er superwashbehandlet

Pinner: 3 mm strømpepinner og rundpinne 3 mm, 60 cm

Strikkefasthet: 28 m = 10 cm på pinne nr. 3

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 65.00
NY OPPDATERT PÅ OPPSKRIFT I FLERE STØRRELSER KOMMER TIL HØSTEN. Oppskrift på Lukas jakke Når du har bestilt og betalt oppskriften, så kan du laste den ned  i mailen du får. Husk å lagre oppskriften på pce`en din....
16 andre produkter i samme kategori:
kr 325.00
Dette plagget er strikket i Hillesvåg Vilje 100% økologisk lammeull. Garnet er produsert i fabrikken som ligger like utenfor Bergen i Lindås kommune. Kortreist og økologisk. Bedre blir det vel ikke?
kr 50.00
Oppskrift på Tristan Alpakka votter Når du har bestilt og betalt oppskriften, så kan du laste den ned  i mailen du får. Husk å lagre oppskriften på pce`en din. Oppskriften kan lastes ned 1 gang, og er tilgjengelig...
kr 595.00
Sitat fra Rauma Garn: "Finull Pt2 produserer vi på Rauma Ullvarefabrikk i Romsdalen. Der vasker, karder, tvinner, spinner, farger og nøster vi garnet. Vi bruker kun norsk ull. Norsk ull er et av verdens mest...
kr 229.00
Luen er strikket i naturlig ull fra Petit Knit Sunday. Norsk design, norskprodusert og kortreist! Garnet er produsert i Norge på Sandnes Ullvarefabrikk. Garnet som  ikke er superwashbehandlet. 
kr 99.00
Vottene er strikket i naturlig ull fra Petit Knit. Garnet er produsert i Norge på Sandnes Ullvarefabrikk. Norsk design, norskprodusert og kortreist! Garnet som  ikke er superwashbehandlet. 
kr 229.00
Luen er strikket i naturlig ull fra Petit Knit. Norsk design, norskprodusert og kortreist! Garnet er produsert i Norge på Sandnes Ullvarefabrikk. Garnet som  ikke er superwashbehandlet. 
kr 595.00
Sitat fra Rauma Garn: "Finull Pt2 produserer vi på Rauma Ullvarefabrikk i Romsdalen. Der vasker, karder, tvinner, spinner, farger og nøster vi garnet. Vi bruker kun norsk ull. Norsk ull er et av verdens mest...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.