ROMPER LILJE BABY MELLOMBLÅ 3 - 6 mndr

Silkemyk romper til sommerbruk strikket i bambus og bomull. 

Buksen har veldig fin passform mede knytesnor foran og høyt liv. 

Les merShow less
Tilbud
kr 180.00 kr 300.00
På lager
Beskrivelse

Romper  Lilje

Strikket i Viking Garn Bamboo , 50/50 bambus/bomull (romperen kan selvsagt også strikkes i merinoull hvis ønskelig).

Farge: mellomblå

Bambus er luftig om sommeren og lunt om vinteren. Bambus absorberer mye fukt.

Buksen har veldig fin passform mede knytesnor foran (ikke rundt hele livet) hvor man kan stramme buksen litt hvis det er behov for det. 

Vask: 40 grader kulørvask

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 295.00
SELGER DENNE GENSER LITT RIMELIGERE FORDI JEG HAR TATT FEIL FARGENR PÅ GARNET PÅ ØVERSTE DEL AV GENSEREN. SE BILDET! Dette plagget er strikket i garn fra Mjuk. Garnet er spunnet av House of Yarn på oppdrag fra...
kr 279.00
Pulsvanter strikket i 100% alpakka fra Drops. Høyt bråt som varmer ekstra godt. Strikke selv? Oppskriften finner du her: https://www.small-angels.no/hjem/236-strikkeoppskrift-votter-med-enkle-fletter-voksen.html
kr 350.00
Dette produktet er strikket i Sandnes Alpakke Silke Garnet er naturlig, altså ikke superwashbehndlet Myke fine votter i alpakka og ull med ekstra høyt bråt. Varmer godt til vinteren!
kr 395.00
Dette produktet er strikket i mykt ullgarn fra Hillesvåg Ullvarefabrikk. Kortreist og lokalprodusert ullgarn. Genseren er strikket i tynt garn og passer derfor godt som overgangsgenser, men også om vinteren som...
kr 169.00
Luen er strikket i naturlig ull fra Petit Knit. Garnet er produsert i Norge på Sandnes Ullvarefabrikk. Norsk design, norskprodusert og kortreist! Garnet som  ikke er superwashbehandlet. 
kr 250.00
Vottene er strikket i norsk ull fra Hillesvåg Ullvarefabrikk på Lindås. Fantastisk ull, lett fin kvalitet som ikke er superwashbehandlet.  Fargen på vottene er midt i mellom disse to bildene. Kortreist ull!
kr 169.00
Luen er strikket i naturlig ull fra Petit Knit. Garnet er produsert i Norge på Sandnes Ullvarefabrikk. Norsk design, norskprodusert og kortreist! Garnet som  ikke er superwashbehandlet. 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.